Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO/FOTO: Udrea, buna de ... „ode” deochiate. Ce si-a facut cu mana ei

Candidatul PMP la presedintie Elena Udrea incearca sa se foloseasca de toate atuurile in cursa prezidentiala. Faptul ca este femeie nu este considerat un obstacol in obtinerea primei functii in stat, ci dimpotriva este exploatat la maxim.

Astfel campania Elenei Udrea a debutat cu ideea de „Romania frumoasa”, o idee dedicata oamenilor frumosi, muncitori si onesti pe care ea ar urma sa ii reprezinte si care s-ar putea regasi in ea.

Asta ne sugera Elena Udrea inca dinainte de inceputul oficial al campaniei. Lucrurile s-au schimbat insa. Conceptul candidatei frumoase a fost sublimat in „candidata buna”.

Buna la ce? La toate – la sanatate, dezvoltare/constructii, educatie, modernizare si la orice alta fantezie (n.r. capacitate omeneasca de a crea noi reprezentari, desigur) pe care alegatorii ar putea sa o aibe cu ea.

content-image

content-image

 

Amintim ca, potrivit dictionarului online de argou, printr-o femeie „buna” se intelege o femeie frumoasa, atragatoare, de o moralitate indoielnica. Inclusiv Cristian Tudor Popescu a criticat-o pentru cel putin una din apartitiile sale: "Casca e luată din filmele .... Aproape că ar fi trebuit să fie goală".

content-image

Astfel prin acest slogan, prin aceasta campanie si chiar prin aceste afise Elena Udrea a dat frau liber imaginatiei oamenilor si aproape ca i-a provocat sa ii dedice „ode” cel putin deochiate.

Asta in conditiile in care spatiul public nu duce lipsa de ipostaze sexy cu Elena Udrea – de la pictorialele din One si Tabu, pana la fotografi personale sau paparazzi ajunse in presa.

Iata rezultatul acestei imagini create si cel putin in parte asumate de Elena Udrea, care nu ezita sa se dezbrace ... de prejudecati.

content-image

Mihai Bendeac – „As stampila in forta numai un ... ok”

Eli – „Elena Woodrea”: „Te vreau acasa asa cu ai aparut in One”. „Te vreau imbracata in sirena/ Ai vrajit marinarul care are paharu’-n gena”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.