Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Furtună a făcut pagube: Acoperișuri smulse de vântul puternic, mașini avariate la Drobeta Turnu Severin

Mai multe mașini au fost avariate de elemente de acoperiș și de ramuri de copaci căzute în urma furtunii de sâmbătă după-amiaza în orașul Drobeta-Turnu Severin.

Pompierii din municipiul Drobeta Turnu-Severin au intervenit sâmbătă după-amiaza pentru gestionarea a șase situații de urgență, în urma furtunii, notează Mediafax.

Astfel, un echipaj din cadrul Detașamentului a acționat pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiș, care au afectat trei autoturisme parcate pe strada Kogălniceanu.

Un alt echipaj a intervenit pentru îndepărtarea ramurilor căzute pe carosabil, care au afectat un autoturism și blocau accesul în parcul de agrement Crihala.

Totodată, pompierii militari au mai intervenit pentru evacuarea apei din patru gospodării, respectiv două locuințe, un beci și trei curți. La alte două solicitari, nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor, apele retrăgându-se.

Drobeta-Turnu Severin a fost sâmbătă după-amiaza sub avertizare Cod roșu de averse torențiale, descărcări electrice și vijelie puternică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.