Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Furtună violentă cu grindină, în regiunea Veneto din nord-estul Italiei

monitorulcj.ro
ploi torentiale

O furtună violentă s-a produs duminică seară în regiunea Veneto din nord-estul Italiei şi a afectat în special oraşul Verona, ale cărui străzi au fost brusc inundate în urma unor căderi masive de ploaie şi de grindină, potrivit pompierilor italieni, relatează AFP.

Pompierii locali, care au realizat 200 de operaţiuni se salvare, au trebuit să intervină şi în numeroase comune învecinate, inclusiv în Sant'Ambrogio di Valpolicella, unde este produs un brand celebru de vinuri. Furtuna s-a deplasat apoi spre est şi a afectat oraşele Vicenza şi Padova, situate în aceeaşi regiune din proximitatea Veneţiei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Italia înregistrează o creștere alarmantă de cazuri COVID-19, ministrul Sănătății se declară optimist: 'Nu vom avea noi restricţii'

Înregistrări video publicate pe reţelele de socializare au arătat imagini deosebit de impresionante filmate în Verona, inclusiv unele cu un bărbat care încerca să meargă pe o stradă inundată, cu apa până la nivelul pieptului, vizibil surprins de viteza cu care s-a produs furtuna.

Sute de copaci s-au prăbuşit în această zonă, ai cărei reprezentanţi au raportat pagube materiale importante, dar nicio victimă, potrivit Poliţiei italiene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.