Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Furtunile au făcut dezastru în Timiș - Acoperișurile au fost smulse iar un festival a fost anulat

ISU
furtuna acoperis

Mai mulți copaci au căzut pe străzi, bucăţi de tablă au fost desprinse de pe clădiri și 5 drumuri au fost blocate sau doar afectate din cauza unei furtuni, în noaptea de duminică spre luni, în Arad și Timiș potrivit mediafax

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, în noaptea de duminică spre luni s-au gestionat 22 de apeluri de urgență în urma codulul portocaliu de vânt.

Au fost afectate sau blocate DN7, DN79, DN69, DJ 709 și DJ 709E.

Mai mulți copaci și stâlpi de electricitate au căzut pe drumuri în 6șaselocații, iar la celelalte locații au intervenit serviciile voluntare.

În Timișoara bucăţi de tablă au fost desprinse de pe o clădire, iar copaci au fost smulse de vânt.

ZVONURI de campanie. Cum ar sta partidele cu o săptămână înaintea votului

„14 solicitări în urma fenomenelor meteo periculoase (copaci și fire de curent căzute și elemente acoperiș), un accident în Comloș si un incendiu casă Dudești Noi”, au spus, referitor la intervențiile avute, reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiș.

Codul portocaliu de ploi torențiale și vijelii s-a resimțit cu putere în această seară și în vestul județului Timiș, în zona Sânnicolau Mare.

Furtuna puternică a oprit Festivalul Embargo care se desfășura în localitatea Dudeștii Vechi. Vântul puternic a pornit în jurul orei 22:00 în plină desfășurare a concertelor, mai mulți oameni din public fiind efectiv trântiți la pământ de intensitatea suflului, transmite echipa Radio Timișoara prezentă la fața locului, potrivit radio timisoara.

Ploaia puternică a inundat stadionul, corturile organizatorilor au fost rupte de vântul puternic, iar alimentarea cu energie electrică a fost oprită în Sânnicolau Mare, la Ciacova, dar și pe mai multe străzi din Timișoara

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.