Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriela Firea anunță ziua cea mare: 'Duminică depunem candidaturile, apoi mergem la sediul PSD, unde va fi şi Sorin Grindeanu'

Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că duminică vor fi depuse candidaturile social-democraţilor pentru Primăria Bucureşti, primăriile de sector şi Consiliul General, apoi la sediul PSD vor fi făcute declaraţii, iar acolo va fi prezent şi fostul premier Sorin Grindeanu, recent reîntors în PSD.

”Noi depunem toţi duminică şi mergem pe urmă la ora 18 la sediul central unde vom face declaraţii, anunţând că am depus candidaturile, cu domnul Ciolacu preşedinte şi cu domnul secretar general Paul Stănescu. Am înţeles că va veni şi domnul Sorin Grindeanu şi alţi vicepreşedinţi, deci practic nu ne delimităm, nu ne dezicem, dar avem colegii noştri de partid care vor fi pe listele de Consiliul General şi le transmit tuturor, dacă vor să continuăm aceste proiecte foarte bune în domeniul sănătăţii, social, investiţii în infrastructură, cei care mă votează pe mine, îi rog să voteze şi lista de Consiliu General la Primăria Capitalei pentru că acei oameni vor valida proiectele mele”, a declarat Gabriela Firea, la TVR 1, marţi seara.

Citește și: Vladimir Putin a anunțat că a înregistrat primul vaccin anti-COVID-19 din lume, iar o fiică a sa și l-a injectat

PSD Timiş, a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că Sorin Grindeanu ”s-a întors acasă”, dar că, ”de fapt, Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodată” şi că va fi susţinut pentru candidatura la alegerile naţionale ale PSD.

”Sorin Grindeanu s-a întors azi acasă! De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodată, pentru că locul lui a fost întotdeauna lângă oamenii din PSD Timiş, colegii, prietenii, susţinătorii lui, cei lângă care s-a format ca politician şi ca lider, cei lângă care a devenit premierul României şi un social-democrat respectat şi apreciat. Astăzi acest lucru a fost evident, Sorin Grindeanu primind în unanimitate susţinerea Comitetului Executiv Judeţean al PSD Timiş pentru candidatura la alegerile naţionale ale PSD”, se arăta în comunicatul de presă, de sâmbătă, al PSD Timiş.

Citește și: Ion Iliescu, mesaj emoționant: ‘Dumnezeu să-l odihnească! Am pierdut un prieten și un camarad în efortul nostru de reconstrucție democratică a României’

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunţat că îşi doreşte funcţia de preşedinte executiv.

”Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani şi tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câştigătoare de la PSD Timiş. Am încredere în Alfred Simonis, în Eugen Dogariu, în Sebastian Răducanu, în Călin Dobra şi în Voichiţa Lăzureanu, care ştiu că va face o figură excelentă în aceste alegeri, cât şi în toţi ceilalţi candidaţi. Trebuie să redevenim principala forţă politică şi vă anunţ acum că voi candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu”, le-a transmis Sorin Grindeanu celor prezenţi la întâlnirea online.

Citește și: Robert Turcescu: ‘Dacă în preajma alegerilor Băsescu e cotat mai bine, se retrage Nicușor Dan?’ .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.