Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriela Firea face dezvăluiri incredibile din interiorul PSD: În ce TEROARE stau cei care au opinii diferite de cele ale conducerii

facebook.com
Gabriela Firea

Primarul general susține că nu se dorește reformarea PSD și că declarațiile legate de reformarea PSD și lecția învățată prin pierderea europarlamentarelor este doar un teatru. În realitate, toate acțiunile și deciziile din PSD sunt lucruri dinainte stabilite, iar toate consultările din partid sunt desfășurate sub imperiul fricii și al terorii. Primarul general a povestit la România TV că membrii de partid cu funcții se tem să vorbească de teama represaliilor.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

„A fi bătăios nu înseamnă că ești lipsit de respect, nu înseamnă că ai doar gura mare fără a avea argumente, întotdeauna trebuie să ai argumente și apoi să ai demnitatea să ți le susții, să nu ai scheleți în dulap, să nu ai grupuri de interese care te manipulează, care te dirijează și care până la urmă pot să schimbe total soarta partidului. Dar dacă se dorea sincer o dezbatere corectă la reclădirea PSD-ului, trebuia să vorbim între noi, dar nu cu liniile trasate cu două-trei zile înainte. Nu trebuie să luam personal luările de poziție. Dacă vrem să aflăm adevărul din orice situație în primul rând trebuie să spunem tot ce gândim sincer, fără teama că ni se taie din nou bugetul, că ni se taie proiectele, că sunt dați afară oameni pe care i-am recomandat”, a explicat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.