Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriela Firea îi avertizează pe parlamentarii PSD care nu vor vota moțiunea de cenzură: 'Nu se poate să fii și în PSD și să susții guvernul PNL'

Gabriela Firea a declarat, sâmbătă, că parlamentarii PSD care nu vor vota moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Ludovic Orban riscă să fie dați afară. Firea a avut un mesaj și pentru parlamentarii care nu vor mai prinde un mandat în viitorul Parlament.

”Nu se poate să fii și în PSD și să susții guvernul PNL. Nu poți să fii și în căruță, și în teleguță. Să fii parlamentar PSD, dar să votezi pentru Guvernul Orban austeritate, acest lucru nu poate fi admis, pentru că ar fi o jignire pentru români, pentru electoratParlamentarii noștri trebuie să își aducă aminte pentru cine au făcut un jurământ. Să pună interesul românilor mai presus decât interesul nostru. Dacă vreun parlamentar nu va mai prinde un loc pe listă, va rămâne în echipă. Nu e de bun augur să fie un război între noi. Cei care nu se vor mai regăsi pe liste sau din cauza scorului nu vor prinde un loc vor rămâne în echipă.”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Se cer 4 măsuri urgente! Solicitare către ministrul Educației, Monica Anisie! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.