Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Gabriela Firea îi pune la punct pe politicienii care bat și abuzează femei: 'E extrem de grav!'

gabriela Firea

Gabriela Firea, propusă în fruntea ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, a abordat un subiect extrem de delicat, la votarea Guvernului în Parlament: violența domestică. Spunem `delicat` pentru că unii politicieni au fost implicați în scandaluri de amploare în acest sens, care vizează asemenea practici abuzive.

„Sunt convinsă că toți care suntem azi în sală suntem mânați de intenții foarte bune, pentru că de asta am intrat în politică. Am observat faptul că se vorbește destul de mult despre numeroasele programe concrete din acest program: de ce sunt așa de multe? De ce cuprind cifre și explicații? Dacă pe propunem să realizăm 10 proiecte, măcar 7-8 o să fie duse la îndeplinire. (...) Am exemplu personal: oameni care au luptat împotriva mea au reușit să depășească momentul, pentru că toți avem anumite orgolii, dar minunat e când le lăsăm la o parte și știm să lucrăm împreună. Vreau să știți că în ceea ce privește natalitatea toate grupurile au venit cu propuneri și textele au devenit mult mai bune. (...) Acest subiect al natalității nu mai este pus în paranteze. Și aș vrea să vă mulțumesc pentru asta. Mizez și vom miza în continuare astfel încât să nu mai înregistrăm date negative.

Vreau să mai aduc în fața dvs. un subiect oarecum derizoriu: e extren de grav și ne plasează pe locul 1 în Europa. Deocamdată grupurile au venit cu propuneri în ceea ce privește violența domestică. Știți că suntem pe primul loc la capitolul acesta?”, a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.