Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Gabriela Firea îl atacă pe Nicușor Dan: Un primar care este preocupat de orice, mai puțin de a salva Bucureștiul, așa cum a promis

Inquam Photos
Nicusor Dan Gabriela Firea combo

Ministrul Familiei și candidatul PSD la alegerile locale pentru Primăria București din 2024, Gabriela Firea, a lansat, vineri, un atac la adresa actualului edil din Capitală, Nicușor Dan

"Uitați-vă ce se întâmplă în București. Un primar care este preocupat de orice, mai puțin de a salva Bucureștiul, așa cum a promis.

Sunt surprinsă de nedreptățile din această perioadă și îmi pun o întrebare: Dacă eram eu sau vreunul dintre dumneavoastră la conducerea Primăriei Generale acum și făceam sau nu făceam, ce se ]ntmpla? Noi eram păsuiți, iertați, nu, eram din prima secundă, mitinguri, proteste.

Acum ce se întâmplă, nimic. Nimeni nu mai reacționează, nici că este mai aglomerat ca aacum câțiva ani, nici că este mai poluat, nici că s-au blocat toate lucrările de infrastructură, nici că în școli sau nu spitale nu se mai face nimic.

Când mă îndreptam spre dumneavoastră, am văzut la TV niște imagini. Domnul primar general care a suspendat PUZ-urile în București, care a trimis oameni acasă, în șomaj, care a blocat Capitala, era primit cu brațele deschise la un târg imobiliar. Deci așa ceva?

Nu era bine atunci când în Capitală se construia.  Cei care au fost 'omorâți' și-au primit cu brațele deschise asasinii. Este lipsă de respect față de cetățeni. Nu au curajul să iasă, ca atunci când era echipa social-democrată.

Acum toată lumea este anesteziată. Noi nu suntem făcuți din acest aluat, nu putem să fim disprețuitori. PSD a luat cele mai bune decizii pentru cetățeni și antreeprenori", a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.