Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Gafă jenantă a lui Gheorghe Flutur: 'Voi fi extrem de NĂTÂNG să găsim soluții'

Facebook
Gheorghe Flutur

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur, a declarat, joi, pentru News Bucovina, că în calitatea sa de coordonator al politicilor publice ale PNL propune comisiilor de specialitate din partid dezbaterea și stabilirea unor poziții pe anumite teme majore de interes.

Flutur a spus că va fi extrem de pragmatic și chiar aspru, când va fi cazul, cu colegii săi și cu cei care guvernează. „Eu am venit să guvernez local, aici. Sunt oameni care guvernează la nivel național. N-am niciodată de gând să fiu ghiocel sau cu glasul blând atunci când lucrurile o iau razna, de la angajări până la asumarea de răspundere pentru măsuri”, a spus Flutur.

Vorbind despre problemele legate de prețurile gazelor și ale energiei electrice, Flutur a făcut o gafă uriașă. Dorind să transmită că va fi insistent și va cere soluții de la guvern, liderul PNL a afirmat că va fi „extrem de nătâng”.

„Eu voi fi de aici de la Suceava sau de la București extrem de nătâng către guvernanții mei, să găsim soluții foarte repede, să nu avem probleme foarte grele pentru a traversa iarna”, a declarat Flutur.

Potrivit Dicționarului Explicativ Român, „nătâng” este persoana fără inteligență, fără pricepere; prostănac, neghiob, nătântoc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.