Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | George Simion se revoltă după propunerea de a interzice live-urile din Parlament: 'Așa alege generalul Ciucă să pună pumnul în gură'

inquamFOTO
george simion

Liderii PSD, PNL, UDMR si minorități din Parlament au căzut de acord asupra unui proiect de Hotărâre care să modifice Regulamentul Camerei Deputaților, astfel încât să fie interzise gesturile agresive, injuriile adresate parlamentarilor și transmisiunile live pe Internet din instituție. George Simon, copreședintele AUR, susține că măsura reprezintă un „pumn în gură pentru opoziție”.

„Au făcut noaptea ca hoții ședință. Acum 48 de minute au convocat ședința cu un proiect de modificare discutat la o întâlnire secretă pentru a nu se mai permite organizarea de LIVE-uri din Parlament. Eu m-am grăbit și era să fac accident ca să ajung în ședință.

Vor să nu mai arătăm ce se întâmpă aici. Noi tot hoț îi spunem hoțului în față. Nu am primit ordinea de zi.

E un pumn în gură pentru opoziție. Așa alege generalul Ciucă să pună pumnul în gură. Așa făceau și cei de la USR (n. r.: live pe Facebooi). Noi de la AUR nu avem voie?  Nu e o crimă să faci live pe facebook.

Context

După ce copreședintele AUR George Simion l-a bruscat în plen, luni, pe ministrul Energiei, celelalte partide au decis că trebuie luate măsuri astfel încât episodul să nu se mai repede.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.