Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Gheorghe Dincă s-ar fi pocait! 'Monstrul' din Caracal s-a botezat în Penitenciar

dinca

După ce a fost condamnat de Tribunalul Olt la 30 de ani de închisoare pentru răpirea și uciderea celor două adolescente din Caracal, Gheorghe Dincă a spus că vrea să se mântuiască și a fost acceptat de o asociație penticostală condusă de omul de afaceri Mike Olari, informează Adevărul.ro.

Gheorghe Dincă din Caracal a sperat până în ultimul moment că se va întâmpla o minune și va primi o pedeapsă mai blândă. Vestea că va putea să scape de gratii când va împlini aproape 100 de ani, l-a determinat să se reorienteze. „Foarte mulți deținuți, mai ales «viețașii» cer mântuirea Domnului. Speră că așa scapă de păcatele comise", au declarat surse din Penitenciarul Craiova, acolo unde Gheorghe Dincă este încarcerat.

Vestea că ucigașul Alexandrei și Luizei s-a pocăit a fost dată chiar de membrii asociației „Misiunea Family to Family”, condusă de omul de afaceri Mike Olari.

„Un lucru greu de crezut, dar nu imposibil pentru Dumnezeu! Deși el (Gheorghe Dincă, n.r.) ne-a cerut botezul în apă cu peste 6 luni în urmă, noi am tot ezitat, fiindcă doream să fim siguri că ceea ce facem este real și după voia Domnului”, a spus Olari.

„Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului. Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI, el a renunțat să mai insiste, dar schimbarea atitudinii lui și comportamentul lui, ne-au convins că Dumnezeu s-a atins de el, fapt care a produs nașterea din nou! Împreuna cu un grup de 14 frați (slujitori și cântăreți) ne-am deplasat împreună în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranță, unde Dumnezeu a primit încă 8 persoane în Împărăția Cerurilor! A fost un timp de vis, ceva unic, înălțător, binecuvântat, greu de descris", a mai spus Mike Olari.

Acesta a și făcut public un filmuleț în care, la un moment dat, Gheorghe Dincă citește de pe o foaie: „Am făcut și fapte cu care nu mă pot mândri". În filmuleț nu apare botezul propriu zis. Pe site-ul asociației este publicată, însă, o fotografie în care Dincă apare alături de alți șapte deținuți desculț și îmbrăcat în alb.

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru omor calificat, viol și profanare de cadavre, trafic de persoane și trafic de minori. Sentința nu este definitivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.