Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gheorghe Flutur, după ce a fost ales șef interimar în PNL: Liberalii vor să stabilească un record nemaiauzit în democrație

Liberalii l-au ”executat” după numai 6 luni pe Florin Cîțu din fruntea lor, un record în democrația românească. Tot în PNL se va mai stabili un record: organizarea unui congres în numai 7 zile, iar cei care vor candida au la dispoziție doar 3 zile pentru a-și depune moțiunile. Un alt record pe care liberalii îl vor stabili într-un stat democratic este perioada în care candidații să dezbată moțiunile în județele țării: două zile.

Totodată, PNL este singurul partid din România care va avea, dacă Nicolae Ciucă va fi ales președinte, 3 din ultimii 4 președinți aleși cu derogare, ei neavând vechimea pentru a fi aleși șefii formațiunii.

”Colegii m-au ales pe mine președinte interimar. A fost un vot în unanimitate. Domnul Lucian Bode va fi secretar general interimar, și el a avut vot în unanimitate.

La 10 aprilie, de la ora 11, va avea loc Congresul pentru alegerea președintelui partidului. Numărul de delegați: 1.300, din care 617 delegați de drept, iar restul sunt delegați aleși. S-a propus ca 9 oameni să facă parte din comisia de organizare. Termen de depunere a moțiunilor va fi miercuri, ora 18:00, iar dezbaterea în județe va fi până vineri seara la ora 22:00. Rămânem cu aceeași cutumă, minim 10 hotărâri ale comisiilor județene pentru susținerea unei moțiuni.

Avem un context național și internațional deosebit, de aceea se va desfășura totul în acest fel. Mesajul este de unitate, partidul este unit. Nu vreau să intru în amănunte acum despre ce a mers, ce nu a mers. Eu zic că suntem pe un drum bun. PNL are și prim-ministrul, președintele României vine din PNL, avem o responsabilitate uriașă.

E libertatea fiecărui coleg să candideze. Congresul de duminică este doar pentru alegerea președintelui PNL.”, a spus Gheorghe Flutur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.