Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO. Gorghiu exasperata in trafic. Vrea sa se scoata biciul

alina gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a plecat miercuri intr-o deplasare prin tara pentru a vizita organizatiile PNL din Mehedinti, Caras-Severin si Maramures, dar a ramas blocata in trafic pe centura si a tras urmatoarea concluzie - Guverul care va 'pune biciul' pe CNADNR va fi votat ani la rand.

"O sa ziceti la un moment dat ca am ceva cu Ponta. N-am nimic cu Ponta, n-am nimic nici cu CNADNR-ul. Insa un vionvat trebuie sa existe ca de o ora si jumatate stau pe amarata asta de centura a Bucurestiului care e praf si pulbere. Si credeti-ma ca orice bucurestean, orice om care trece pe aici in tranzit si ramane blocat in trafic cu orele ar prefera sa vada o centura normala si sa voteze Guvernul ala si 10 ani la rand - primul Guvern care va pune biciul pe CNADNR si sa faca centura asta", a spus Gorghiu.

Ea a criticat si alte neajunsuri in privinta infrastructurii ale Guvernului Ponta.

"Până duminică voi vizita organizațiile județene ale PNL din Mehedinți, Caraș-Severin și Maramureș. În drum spre autostradă, am parcurs 10 kilometri în mai mult de o oră. Nici radare nu pot fi amplasate, ca să fac o glumă pe seama mea. Revenind într-un registru serios, Capitala României, cel mai mare oraș al țării, nu are încă o șosea de centură, după 25 de ani în economie de piață. Autostrada Sibiu-Orăștie se surpă, după ce a fost inaugurată prematur, în scop electoral, de Guvernul României. Sub actuala administrație centrală nu s-a finalizat nici măcar un kilometru de autostradă contractat în acest mandat. Acestea sunt realitățile pe care PSD nu le prezintă și care mențin România subdezvoltată.

Vă țin în continuare la curent cu ceea ce voi face în următoarele zile în Mehedinți, Caraș-Severin și Maramureș", a precizat Gorghiu.

Amintim ca PNL a cerut sa se infiinteze o comisie de ancheta vizand surparea si nevoia de demolare a autostrazii Sibiu-Orastie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.