Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Greu al PNL: Gorghiu nu mai poate continua. Blaga revine în forță

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Liderii PNL s-au strâns într-o ședință în care se discută viitorul partidului, dar și strategia pe viitor. După demisia Alinei Gorghiu, liderii din teritoroiu caută înlocuitor pentru Gorghiu, iar liderul PNL Călărași, Răducu Filipescu, unul dintre cei mai performanți lideri ai PNL, susține că trebuie o ”mână de fier” la conducerea partidului.

Citește și: SURSE - Retragere STRATEGICĂ a Alinei Gorghiu: jocurile de culise din PNL

Citește și: SURSE 'Eminența cenușie' a liberalilor și șeful PNL București au DEMISIONAT

Vasile Blaga revine în forță în interiorul PNL. Deși a demsionat din funcția de copreședinte, Blaga conduce alături de Alina Gorghiu ședința cu liderii de filiale, iar în ultimele 2 zile a fost unul dintre actorii principali ai discuțiilor interne din PNL.

Răducu Filipescu a afirmat că păstrarea actualei conduceri pentru perioada de interimat nu este posibilă din moment ce Alina Gorghiu şi Ilie Bolojan şi-au dat demisia.

Filipescu a afirmat că PNL va alege un lider interimar care va organiza Congresul, afirmând că „nu este musai să fie liderul unei filiale în care s-a obţinut un scor bun” şi că acesta trebuie să stea „drept şi sănătos în faţa liderului PSD”.

„Trebuie să fie o persoană care să stea foarte bine şi drept şi sănătos în faţa liderului PSD. (…) Trebuie să fie o persoană foarte autoritară, în primul rând, să poată să conducă cu mână de fier partidul, ceea ce de fapt ne-a lipsit o perioadă şoi care să fie un foaret bun combatant în faţa PSD. Mână de fier care ne-a lipsit şi care trebuie să apară”, a spus Filipescu.

Întrebat dacă Bolojan ar fi o soluţie, Filipescu a spus că mai sunt şi altele soluţii. „La momentul de faţă suntem într-o criză din care trebuie să ieşim”, a spus Filipescu. Întrebat ce îi transmite lui Dacian Cioloş, liderul PNL Călăraşi i-a urat „multă sănătate şi activitate bogată acolo unde va merge”

Întrebat dacă îi reproşează ceva lui Cioloş, Filipescu a răspuns că nu are sens şi că liberalii îşi fac singuri reproşuri pentru că nu au câştigat alegerile. „Nu ştiu dacă îl mai chemăm în partid. L-a chemat USR”, a mai spus Filipescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.