Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Grindeanu aduce MILITĂRIA pe șosele - Centura Tecuci, despre care a spus că e de 'Cartea Recordurilor' va fi monitorizată cu drone: Nu mai accept scuze

gov.ro
Sorin Grindeanu

Centura Tecuci, lucrare care trenează de 13 ani şi despre care ministrul Transporturilor afirma recent că este ”de Cartea Recordurilor”, este de marţi monitorizată cu drone. Potrivit monitorizării, lucrează 12 utilaje şi 25 de muncitori, stadiul proiectului fiind de 68%. Ministrul Sorin Grindeanu anunţă că proiectul trebuie finalizat în luna mai: ”Nu mai accept scuze şi întârzieri”.

”Varianta Ocolitoare Tecuci, un obiectiv despre care am discutat cu autorităţile locale de la Galaţi, la întâlnirea de sâmbătă. Sunt 13 ani de când oamenii aşteaptă să se încheie lucrările. Un contract marcat ani de zile de lipsă de mobilizare şi de rezilieri. Este mult prea mult. Nu mai accept scuze şi întârzieri”, a scris, marţi, pe FAcebook, Sorin Grindeanu.

Acesta a distribuit imagini cu monitorizarea şantierului cu drone. Potrivit monitorizării, lucrează 12 utilaje şi 25 de muncitori, stadiul proiectului fiind de 68%.

”Actualul constructor a început lucrările anul acesta, în luna mai. Am un singur mesaj pentru el ...Termenul de finalizare a lucrărilor este luna mai, anul viitor” a mai scris Grindeanu.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că a aflat o informaţie ”de Cartea Recordurilor”, respectiv că de 13 ani se lucrează la Centura Tecuci.

”Zici că e centura Parisului”, a afirmat ministrul care a anunţat că lucrarea va fi prima monitorizată cu drone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.