Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Grindeanu ar fi vrut reacția lui Ciucă după 'plăcuța suedeză' a tineretului liberal: 'Am rămas cu un gust amar'

captura Facebook
Sorin Grindeanu

Vicepremierul Sorin Grindeanu este de părere că președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, ar fi trebuit să se delimiteze de gestul tinerilor liberali care au înjurat PSD la școala de vară din weekend.

„Am văzut poziția doamnei președintă Mareș. Și-a cerut scuze. Am văzut și declarațiile doamnei președinte interimare de la Senat, Alina Gorghiu. Îmi lasă un gust amar. Înțeleg, am făcut parte din TSD, am fost și eu la ședințe de prin '96 la organizațiile de tineret. Mă așteptam ca și alți lideri ai PNL să dea declarații. Mă așteptam la acest lucru (să reacționeze președintele PNL, n.r.). Dacă la noi se întâmpla acest lucru, în mod sigur președintele partidului sau cineva din biroul permanent ar fi ieșit și s-ar fi delimitat de aceste declarații. Eu m-aș fi așteptat ca lucrul acesta să se întâmple”, a declarat Grindeanu.

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat în repetate rânduri ”m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor. Liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.