Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Grupul psaltic Tronos a cântat la recepția de la Palatul Regal oferită de Familia Regală a României, la împlinirea a 30 de ani de când a revenit în țară

tronos margareta

Nobili străini, lorzi, conţi, prinţi si mari personalități din țară au participat la recepția oferită de Familia Regală a României, la împlinirea a 30 de ani de când a revenit în țară. Cei mai mulți dintre oaspeți fac donații de ani buni pentru a ajuta copii, bătrâni şi tineri talentați asistaţi de Fundatia Regală Margareta.

Cu un tort cu stema Casei Regale a României şi vinul Reginei, lansat special pentru această sărbătoare, s-au aniversat cei 30 de ani de la reîntoarcerea Familiei Regale în România. Tortul a fost adus în sala Palatului Regal pe muzica interpretată de grupul psaltic Tronos, al Patriarhiei Române, condus de arhidiaconul Mihail Bucă. Majestatea Sa Margareta a cerut un bis din partea psalților, care au închis seara de la Palatul Regal.

La recepția de la Palatul Regal au fost invitate personalități care au fost alături de Familia Regală în aceste 3 decenii, informează TVR 1.

Unii dintre străini au fost alături de Majestatea Sa Margareta chiar din ianuarie 1990, când a venit cu primele ajutoare în România.

Soprana Nelly Miricioiu a concertat la Covent Garden, Scala din Milano și alte mari scene ale lumii, dar este mereu alături de Familia Regală, ca și tenorul Teodor Ilincăi sau Alexandra Dariescu.

Omul de afaceri Sir George Iacobescu, primul român decorat de Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii, a venit special de la Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.