Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Grupul Psaltic Tronos a concertat în fața a sute de oameni la Micești

În seara zilei de 26 aprilie, curtea bisericii parohiei Micești din Protoieria Mioveni, a devenit neîncăpătoare pentru credincioșii care au venit să asiste la Concertul de Florii: „Crucea, calea spre înviere”, scrie arhiepiscopiaargesuluisimuscelului.ro.

Evenimentul s-a desfășurat cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, de către Sectorul Cultural și Comunicații Media din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Concertul de pricesne a fost deschis de Grupul vocal Glasul Arhanghelului din Micești, condus de profesoara Andreea Urs, care a bucurat pe cei prezenți prin piesele interpretate. Moderatorul evenimentului, Cristi Șelaru, a mulțumit preoților slujitori de la parohia Micești, Stan Robert și Florin Păcioianu, care au dorit să ofere un dar de suflet locuitorilor din această zonă, precum și tuturor iubitorilor de muzică.

Spectacolul, la care au asistat peste 300 de persoane, a continuat prin programul muzical oferit de tânăra Daria Maria Ninu din Curtea de Argeș, care a ajuns în sufletele creștinilor argeșeni și nu numai.

Invitații speciali au fost membrii Grupului Psaltic Tronos al Patriarhiei Române, dirijați de către părintele arhidiacon Mihail Bucă. Psalții au oferit moment memorabile prin recitalul de muzică psaltică, introducând credincioșii în atmosfera Săptămânii Pătimirilor.

În final, părintele arhidiacon Mihail Bucă a rostit un cuvânt de învățătură în care a îndemnat toată suflarea să devină lumină pentru aproapele și să fie prezenți în sfintele biserici la acest program special de slujbe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.