Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gunoaiele din Covasna, aruncate la granița cu județul Brașov

Gunoaiele menajere din Covasna sunt depozitate la marginea județului Brașov. În comuna covăsneană Vâlcele, chiar pe limita de hotar cu județul Brașo, într-o curte deschiză zac aruncate sute de tone de gunoi menajer. Oamenii din Vâlcele povestesc faptul că depozitul îi aparține deputatului PSD Octavian Goga, care administrează rampa de gunoi printr-un apropiat. Munții de gunoaie aproape că acoperă hala în care se face trierea deșeurilor. Rafalele de vânt poartă mirosurile spre comunele brașovene Bod și Sânpetru, spre disperarea locuitorilor din zonă. Rampa de gunoi a fost descoperită de membrii ASUM care au reușit să filmeze dimensiunea dezastrului, potrivit brasovstiri.ro.

ASUM l-a solat public pe prefectul de Covasna să ia măsuri pentru punerea în legalitate a rampei care funcționează la granița cu Brașovul.

TENSIUNE MAXIMĂ! Fostul şef al CDEP Valeriu Zgonea află luni ce pedeapsă va cere DNA în dosarul său de corupţie

„Model de „bune” practici și în Comuna Vâlcele-Județul Covasna, privind gestionarea deșeurilor menajere! Cantități impresionante sunt depozitate, ilegal, într-o locație la intrarea în satul Araci, pe malul Oltului! Locația se află la mai puțin de 300 de metri față de Primăria Comunei Vâlcele dar și de locuința primarului. Să nu cunoască autoritățile de Mediu ce se întâmplă acolo? Cetățenii se plâng de mirosul degajat. Locuitorii susțin că în spatele afacerii s-ar afla un fost deputat PSD-Octavian Goga. Noi nu știm dacă este așa! Știm doar că acesta deține în localitate o suprafață însemnată de teren. Autoritățile, asta dacă mai avem autorități, ar trebui să intervină de urgență! Este inadmisibil așa ceva. Locația se află la limita teritorială cu Județul Brașov, în aceiași Țară! Solicităm public intervenția de urgență a Prefectului Todor Constantin, a Ministerului Mediului dar și a Gărzii de Mediu Covasna!”, au scris membri ASUM pe pagina de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.