Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Guvernul României, SOLUȚIA perfectă pentru ascunderea gafelor premierului Dăncilă

Guvernul României
Viorica Dăncilă

După ce gafele făcute în întâlnirile la nivel înalt au făcut deliciul presei și al internauților din România, Guvernul României a găsit soluția perfectă pentru a evita noi momente jenante. Astfel, pe pagina de internet a Guvernului României a fost postată o informare privin întrevederea prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Phil Hogan.

"Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut astăzi o întrevedere cu Phil Hogan, comisar european pentru agricultură și dezvoltare rurală, în contextul vizitei de lucru pe care oficialul român o efectuează la Bruxelles în perioada 9-10 iulie a.c. Ministrul fondurilor europene, doamna Rovana Plumb a participat la această întrevedere.

Citește și: Comisia juridică din Senat, UNDĂ VERDE pentru prescrierea conflictului de interese și a incompatibilității

În cadrul întrevederii, premierul României și comisarul european Phil Hogan au abordat aspecte prioritare ale agendei europene, cu accent pe demersurile în derulare la nivelul Uniunii Europene pe dimensiunea politicii agricole comune. De asemenea, au fost abordate aspecte privind stadiul pregătirilor pentru exercitarea de către România, începând cu 1 ianuarie 2019, a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Premierul Viorica Dăncilă a arătat că unul din obiectivele majore ale României, în calitate de viitoare Preşedinţie a Consiliului UE, va fi aceea de a se asigura că politicile Uniunii Europene se raportează în permanență la principiul coeziunii, ca valoare comună a UE. Din această perspectivă, România va depune toate eforturile pentru avansarea procesului de negociere şi adoptarea, în timp util, în funcție şi de sprijinul celorlalte state membre ale Uniunii, a propunerilor privind Cadrul Financial Multianual 2021-2027.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a apreciat că politica agricolă comună şi-a demonstrat valoarea adăugată, reprezentând un veritabil catalizator pentru dezvoltarea economică şi socială a zonelor rurale europene, pentru menținerea activă și accelerată a procesului de coeziune între regiuni şi pentru asigurarea de alimente sigure, de înaltă calitate și la prețuri accesibile cetăţenilor europeni", se arată pe pagina Guvernului.

Textul este însoțit și de un clip video care însă nu are sonor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.