Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Hal de prieteni: L-au abandonat în Munții Făgăraș, iar tânărul și-a scris CNP-ul pe picior, ca să fie identificat, în caz că murea

Un turist a fost abandonat de prietenii cu care urcase pentru prima dată pe munte, iar convins că va muri, acesta și-a scris cu marker pe picior CNP-ul, numele și numărul mașinii, pentru a fi recunoscut ulterior. El a fost găsit de salvamontiștii din Argeș.

Salvamontiștii din Argeș au intervenit joi noaptea pentru a recupera un grup de tineri cu vârste cuprinse între 20 și 29 ani, necunoscători ai zonei montane unde mergeau pentru prima oară.

La un moment dat, unul dintre ei nu a mai putut continua, povestește salvamontistul Cristian Toma, pe Facebook. Acesta a alertat echipele Salvamont Argeș care s-au pus imediat în mișcare pentru a-l salva.

„Oameni buni!

Vă rog, nu vă mai puneți viețile în pericol!

Aseară, după cum știți, am intervenit să recuperăm un grup de tineri cu vârste cuprinse între 20 și 29 ani, necunoscători ai zonei montane unde mergeau pentru prima oară. La un moment dat, unul dintre ei nu a mai putut continua. A alertat echipele Salvamont Argeș care s-au pus imediat în mișcare pentru a-l salva. În timpul cât a stat singur pe munte, părăsit de colegii de grup, s-a gândit numai la faptul că va muri și nu va mai fi găsit, îl mănâncă animalele sălbatice, etc. Și-a scris cu marker pe picior CNP-ul, numele și numărul de la mașină în speranța că dacă cineva îl va găsi să știe "cine a fost". Dragi părinți, aveți grijă de copii! Sunt tineri, teribiliști, dar este foarte trist să aflați de la noi că, Doamne ferește, nu mai sunt în viață!”, povestește, vineri, salvamontistul argeșean.

Se pare că turistul abandonat de prieteni pe munte era epuizat din cauza efortului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.