Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| HAOS în Franța, de Ziua Națională: Sute de protestatari anti-vaccinare au pătruns cu forţa în curtea unei instituţii din Franţa

Révolution Populaire
franta

Sute de protestatari antivaccinare au pătruns cu forţa, miercuri după-amiază, în curtea Prefecturii din oraşul Annecy, situat în sud-estul Franţei, informează postul BFMTV.

Aproximativ 200 de manifestanţi violenţi care se opun impunerii vaccinării obligatorii şi utilizării Certificatelor Covid-19 au pătruns cu forţa în curtea sediului Prefecturii departamentului Haute-Savoie, în oraşul Annecy.

Manifestanţii au deschis cu forţa porţile instituţiei, dar nu au provocat alte daune. Au rămas în curtea Prefecturii, fără a încerca să pătrundă în clădire, relatează Mediafax.ro.

În numeroase oraşe din Franţa au loc proteste faţă de hotărârile preşedintelui Emmanuel Macron de a institui obligativitatea vaccinării pentru personalul medical care intră în contact cu persoane vulnerabile la coronavirus şi de a extinde utilizarea Certificatului Covid-19.

"Condamn cu cea mai mare fermitate pătrunderea unor indivizi în incinta Prefecturii din Haute-Savoie în această după-amiază", a reacţionat ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.