Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Hugh Jackman a fost depistat cu Covid. Reprezentaţiile spectacolului de pe Broadway 'The Music Man' vor fi anulate

wikiepedia
hugh jackman

Actorul Hugh Jackman a anunţat pe Twitter că a fost testat pozitiv pentru Covid-19, prin urmare reprezentaţiile spectacolului de pe Broadway „The Music Man” vor fi anulate până la 1 ianuarie, anunţă Variety, conform news.ro

„Simptomele mele sunt ca la o răceală - am gâtul iritat şi îmi curge nasul - dar mă simt bine”, a spus Jackman. „Şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a mă însănătoşi şi de îndată ce mi se va permite voi fi pe scenă îndeptându-mă spre River City. Vă rog să aveţi grijă de voi, rămâneşi sănătoşi şi buni”, a adăugat el.

 

 

Mai multe spectacole de la Broadway au fost anulate din cauza unor cazuri de Covid, inclusiv „Aladdin”, „Mrs. Doubtfire”, „Hamilton” şi „The Lion King”.

Alte producţii precum „Ain’t Too Proud”, „Jagged Little Pill” şi „Waitress” şi-au încheiat reprezentaţiile mai devreme, deoarece Covid continuă să scadă vânzările de bilete şi să pună în pericol revenirea activităţii pe Broadway.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.