Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Imagini de poveste: Un cerb care traversează un drum montan a fost filmat de angajații unui ocol silvic din Suceava

Romsilva
cerb

Un cerb care traversează un drum montan a fost filmat de angajații unui ocol silvic din județul Suceava. Oamenii se aflau într-o acțiune de monitorizare a faunei în momentul în care s-au întâlnit cu animalul.

Pădurea în care s-a produs întâlnirea oamenilor cu cerbul este administrată de Regia Națională Romsilva, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Puternic semnal de îngrijorare! Octavian Jurma: ‘București va intra în scenariul roșu, cel mai probabil, săptămâna viitoare’ .

„Prioritate de...cerb într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Râșca din cadrul Direcției Silvice Suceava. Colegii noștri s-au întâlnit cu un frumos cerb pe un drum, în timp ce se aflau într-o acțiune de monitorizare. Frumosul animal i-a ignorat, a traversat impasibil drumul și s-a retras în pădure, iar colegii noștri au rămas cu o amintire frumoasă și cu această filmare”, scrie pe pagina de Facebook a Romsilva .

Potrivit specialiștilor, cerbul este sociabil din toamnă până în primăvară, perioadă în care masculii se grupează în cârduri. Acestea sunt conduse de un cerb tânăr, iar femelele stau în cârduri separate, conduse de ciuta cea mai în vârstă. În cârdurile de ciute sunt amestecaţi, întotdeauna, viţei şi chiar cerbi din al doilea an.

Doar cerbii bătrâni şi cei foarte puternici trăiesc solitar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.