Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Imagini desprinse din filme: orașul New York a fost inundat / guvernatorul declanșează starea de urgență

new york inundație

Imagini desprinse din filme: New York a fost inundat / guvernatorul declanșează starea de urgență

Guvernatorul statului New York, Kathy Hokul, a anunțat introducerea stării de urgență în New York City și în zona înconjurătoare din cauza ploilor abundente care au dus la inundații.

"Declar stare de urgență în New York, în Long Island și de-a lungul văii râului Hudson din cauza ploilor extrem de abundente pe care le vedem în regiune", a scris ea în microblog.

În Brooklyn, precipitațiile lunare au căzut pe alocuri în trei ore, iar meteorologii avertizează că ploile abundente vor continua. Ploile au început să se atenueze până vineri dimineață, dar, conform prognozei, acestea ar trebui să se intensifice din nou după-amiaza.

Vremea rea a dus la întreruperi în transportul public. În New York, metroul este parțial închis, locuitorii sunt îndemnați să nu iasă decât dacă este absolut necesar.

Unele drumuri au fost inundate, precum și etajele inferioare ale clădirilor, inclusiv școli. Unul dintre terminalele Aeroportului LaGuardia este închis.

Potrivit lui Hokul, situația este "periculoasă și pune viața în pericol". Primarul New York-ului, Eric Adams, a avertizat, de asemenea, la un briefing despre pericolele unei astfel de vremii și a subliniat că ploile nu s-au terminat încă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.