Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO FOTO - Imagini emoționante: O fetiță de 3 ani este salvată de sub dărâmături la 65 de ore după cutremurul din Turcia

Imagini emoționante au fost surprinse în timpul salvării unei fetițe prinse sub dărâmături, la patru zile de la cutremurul din Turcia. Fetița cu păr blond scoate mâna printre bucățile de ciment, iar un paramedic îi pune o perfuzie, înainte de a scoate copila din maldărul de moloz.

Citește și: PSD vede posibilă intrarea la guvernare (surse)

La un moment dat, în timpul căutărilor, un cadru medical găsește mânuța fetiței și vede că are puls, astfel că încearcă să îi pună o perfuzie înainte de a scoate copila de sub moloz.

În tot acest timp, fetița stă calmă și ține mâna întinsă spre salvatori.

Copila este, apoi, scoasă de sub dărâmături în uralele zecilor de oameni și forțe de salvare care participă la operațiunea de căutare a posibililor supraviețuitori.

Cele două surori şi fratele fetiţei fuseseră găsiţi în viaţă, sâmbătă, alături de mama lor, dar unul din copii a decedat ulterior.

Salvatorii din Izmir, oraşul cel mai afectat de seism, au scos-o de sub ruine pe micuţa Elif şi au dus-o pe targă până la ambulanţă, în timp ce căutările continuau şi în alte clădiri.

Mehmet Gulloglu, şeful Autorităţii pentru Managementul Dezastrelor şi Urgenţelor (AFAD) din Turcia, i-a mulţumit 'de o mie de ori' lui Dumnezeu pentru salvarea lui Elif.

Zeci de persoane au murit în Turcia şi două în Grecia, peste 900 de oameni fiind răniţi, conform celui mai recent bilanţ al cutremurului produs vineri în Marea Egee, informează agenţia Associated Press.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.