Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO / Imagini halucinante cu Dan Ilie Morega, ex-prefectul Gorjului, direct din cada cu spume

captura Reddit
Dan Ilie Morega în cada cu spuma

Dan Ilie Morega, mesaj direct din cada cu spume. Aflat în arest la domiciliu după ce a fost prins conducând în mod repetat cu permisul suspendat, fostul prefect de Gorj s-a filmat când era în cada cu spume și a transmis un mesaj bizar.

 

„Mulțumesc domnule director pentru amabilitatea de a-mi face o fotografie aici, în uleiurile volatile pe care le-am pus aici.  Sunt secrete, cine vrea, aștept cu drag să facem o băiță la păsărel și la păsărică. Domn director Ghiță este membru al familiei mele și atât“, se aude pe filmarea din cadă Dan Ilie Morega care a ajuns în mediul online.

Ulterior, fostul prefect de Gorj a intrat în direct, prin telefon, la Realitatea Plus pentru a lămuri ce a fost cu mesajul bizar transmis direct din cadă, unde, la început... nu știa cu  cine vorbește.

„Bună ziua domnu'  Bolin...ăăă da, cred că da. În primul rând vreau să vă spun că eu sunt profesor universitar cu două doctorate și academician. DA?! Am vrut să vă spun numai. Noi am avut o discuție... (...) Nu am nicio problemă, eu sunt în luna în care a decis Tribunalul de la București să fiu în arest la domiciliu, eu sunt în arest la domiciliu și fac ce doresc. Nu pun pe Facebook, pe TikTok. Că alții au intrat în fotografiile mele, vă dați seama, acum intră în intimitatea privată când vrei și unde vreți. Altcineva a intrat în galeria mea foto“, săa scuzat Morega.

Dan Ilie Morega nu lasă volanul: 'Am permis. Am două milioane de kilometri'


Întrebat despre faptul că a fost  prins la volan fără permis, motiv pentru care este în arest la domiciliu, el  a susținut că „nu este niciun adevăr. „Este o minciună. Eu am pus în funcție pe un escroc de se numește Romanescu George. Am dovezi (...)“.

Întrebat de ce a urcat la volan, fără permis și drept de a conduce și dacă, după ce va înceta arestul la domiciliu, va mai urca la volan, Morega a răspuns că „da, categoric!“. „Am două milioane de kilometri și nu am avut un accident“.

Pentru a lămuri aspectele, moderatorul Laurențiu Botin l-a întrebat dacă acum are sau nu permis de conducere. „AM!“, a răspuns categoric Morega. „(Polițiștii) mă urmăreau Am permisul valabil. Am făcut plângere la DIICOT, la DNA. Nu se poate!“, a conchis el.

Morega acuză că e hăituit politic: 'Am făcut o alianță - Dreptate Adevăr și Românism - care le stă în gât'


„Avocații  m-au sfătuit, până termin controlul judiciar, să stau în banca mea. Eu nu am nicio contract cu statul, trăiesc  din salariu, sunt profesor și prorector la două facultăți și din pensie“, a mai ținut să sublinieze fostul prefect de Gorj.

Potrivit lui, toate aceste necazuri se țin scai de el din rațiuni politice: „Eu am făcut o alianță - Dreptate Adevăr și Românism - care le stă în gât. Omul cinstit e hăituit ca un criminal. S-a făcut un abuz de serviciu, de putere, defăimarea mea publică“, a conchis Dan Ilie Morega.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.