Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Imagini impresionante în Piața Universității: Sute de oameni au pus pe jos perechi de încălţăminte în memoria copiilor uciși în Ucraina

Sute de oameni au participat, în Piața Universității, la o manifestație în memoria copiilor care au pierit în războiul din Ucraina. Oamenii au adus sute de perechi de pantofi care au fost așezate pe trotuar.

Participanții au purtat drapele ucrainene și au purtat pancarte cu mesaje care îndemnau la încetarea conflictului, scrie mediafax.ro.

Conform informațiilor prezentate de autoritățile ucrainene vineri, cel puțin 153 de copii au fost uciși în Ucraina de la începutul invaziei rusești, în urmă cu cinci săptămâni, iar peste 245 de copii au fost răniți.

De asemenea, bombardamentele și obuzele au avariat 859 de instituții de învățământ, dintre care 83 au fost complet distruse.

Parchetul general ucrainean a precizat că încă lucrează pentru a stabili numărul total de copii răniți în Mariupol, precum și în unele zone din regiunile Kiev, Cernigău și Luhansk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.