Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Imagini incredibile de la Mănăstirea Ghighiu, după minunea cu fiica cea mică a arhidiaconului Mihail Bucă

La scurt timp după hramul Mănăstirii Ghighiu, familia Arhidiaconului Mihail Bucă s-a învrednicit de o minune a Icoanei Maicii Domnului „Siriaca”. Starea de sănătate a fetiței lor, Irene-Ecaterina, aflată înainte de ultima cură de citostatice, s-a îmbunătățit după ce micuța a fost atinsă de icoană.

Copila suferă de leucemie, iar tratamentul cu citostatice pentru acest tip de cancer scade foarte mult imunitatea organismului. „Marți dimineață, analizele ei arătau că valoarea celulelor neutrofile, cu rol primordial în apărarea de germenii patogeni, era aproape de zero – mai precis 10”, povestea, pentru basilica.ro, Arhid. Mihail Bucă.

Trombocitele, cu rol în coagularea normală a sângelui, aveau valoarea în jur de 56.000, în condițiile în care aceasta trebuie să depășească 100.000. Joi s-au dus din nou cu fetița la spital pentru analize. Dar mare a fost mirarea și bucuria părinților și a medicilor să vadă că și neutrofilele crescuseră la 680, iar trombocitele la 128.000!

După minunea de la Ghighiu, Irene s-a întors la spital, pentru o nouă cură de citostatice, cea de-a patra, iar apoi a ajuns iar în biserica mănăstirii. Ceea ce a urmat puteți vedea mai jos, chiar după relatarea arhidiaconului Mihail Bucă.

”Minunea de la Ghighiu ne-a adus lumină și speranță!

Maica Domnului are grijă de Irene-Ecaterina și de noi, iar ea vrea să își arate recunoștința așa cum consideră. Am mers iar la Icoana Maicii Domnului ”Siriaca”, la Mănăstirea Ghighiu, iar Irene a făcut ceea ce a simțit.

Ceea ce ați simțit ați făcut și voi, dragii mei prieteni, care v-ați rugat și vă rugați pentru noi. Ne sunteți alături, iar asta o vedem și o simțim, clipă de clipă. Pentru tot și pentru toate, MULȚUMIM!

Dumnezeu să vă răsplătească pentru iubirea voastră!

P.S. Irene în acțiune, la Mănăstirea Ghighiu!”, este mesajul postat de arhidiaconul Mihail Bucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.