Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO. Imagini inedite cu Victor Ponta din 1997

Victor_Ponta

Premierul Victor Ponta a sustinut o serie de interviuri si a participat la mai multe emisiuni in 1997 in calitate de procuror, de "cel mai tanar procuror". Imaginile de ma jos sunt din aceste emisiuni realizate de PRO TV in anul 1997, anul in care Victor Ponta ar fi fost recrutat de SIE potrivit afirmatiilor lui Traian Basescu.

Victor Ponta, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 5, milita pentru o imbunatatire a calitatii Justitiei si a increderii oamenilor in Justitie.

"Toti am intrat im magistratura in ideea ca vom putea sa facem ceva. Cine si-a inchipui ca va putea schimba din temelii Justitia, nu stiu... Dar cred in continuare ca vom putea sa facem ceva", spunea Ponta despre sine si despre tinerii colegi magistrati, nepatati de "virusii" comunismului.

"Saracia Justitiei, dezinteresul Puterii fata de Justitie si inca un lucru care doare foarte tare - lipsa de incredere si chiar dispretul oamenilor de pe strada care cand aud ca esti procuror sau judecator mai ca te asociaza cu un corupt" - acestea erau cauzele pentru care Victor Ponta sustine ca Justitia mergea prost in Romania. In ciuda faptului ca Puterea despre care el vorbeste era reprezentata de Emil Constantinescu, presedintele pe care Ponta a declarat ca l-a votat in 1996.

VIDEO AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.