Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO În loc să-și ceară scuze, Orban susține că i-au fost răstălmăcite declarațiile jignitoare pentru profesori

Facebook
Orban suparat

După ce a afirmat că o creștere a salariilor profesorilor în actuala situație de criză ar echivala cu situația unei familii care și-ar bea banii la cârciumă, premierul Ludovic Orban nu își cere scuze, ci îi acuză pe alții că au interpretat greșit cele afirmate de el.

„Din păcate, unii care nu sunt foarte atenți la declarațiile mele au încercat să răstălmăceacă o declarație de-a mea. Întotdeauna am respectat profesorii, după părinți sunt oamenii pe care i-am iubit și respectat cel mai mult. A încerca să fie prezențată o declarație a mea ca o declarație jignitoare este total în contradicție față de atitudinea pe care am avut-o față de cadrele didactice, pe care le respect..

Faptul că nu putem să facem creșterea de la 1 septembrie se datorează situației bugetare și sunt convins că foarte mulți profesori vor înțelege, pentru că în astfel de perioade toți trebuie să fim solidari. Când ne va permite situația financiară, vom aloca resursele către cadrele didactice, astfel încât să aibă venitul meritat”, a declarat Orban.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, întrebat fiind de ce s-a amânat creşterea salariilor profesorilor, că banii necesari au fost prevazuţi în buget, dar între timp au intervenit alte cheltuieli din cauza pandemiei. ”Când îţi scad venituri... e ca într-o familie. Dacă îţi scad veniturile şi abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ţi bei banii la cârciumă sau să îţi cumperi...”, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.