Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO În timp de carantină, o școală din Galați ține cursuri street dance online

online

În timp de carantină, activităţile fizice nu trebuie să lipsească, iar dansul este, pe lângă gimnastică şi exerciţiile fizice, o modalitate preferată de relaxare. Prin intermediul dansului, oamenii pot descărca sentimentele negative, iar o școală din Galați ține cursuri street dance online.

Noul coronavirus dă bătăi de cap tuturor celor obișnuiți cu mișcarea, puși să stea în casă săptămâni întregi.

Oamenii pot încearcă să vadă și partea plină a paharului: stând în casă au mai mult timp pentru sport şi relaxare.

Pe acest principiu funcţionează o şcoală de dans din Galaţi care, în loc să ia o pauză, încinge mai tare podeaua dansului.

Citește și: Klaus Iohannis aduce vești bune: Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forţe de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație

Cursurile de street dance se țin pentru copii.

„Am decis să fac cursurile online, doar pentru că am văzut şi la alte companii de dans că au procedat la fel. Copiii au fost super încântaţi de idee. Şi chiar le-a plăcut foarte mult şi au fost foarte receptivi. Nu mi se pare mai greu să predau online, doar că în sală e mult mai frumos, căci e altă atmosferă”, spune Andreea Iftene, instructor de street dance.

În casă se poate exersa la fel ca în sala de dans, dar nu se simte energia colegilor. Cu toate acestea, participanții la școala online de street dance din Galați învață o lecţie despre automotivare.

„Mă duc cu piciorul drept în faţă, strâng, deschid”, spune intructorul. Iar elevul: „Care diagonală, pe stânga sau pe dreapta?”. Răspunsul vine rapid: „Diagonală tot cu faţa, cu piciorul stâng în spate. Sar, sus, braţe la cap şi sus înc-odată. Ea tre’ sa iasă așa: unu, doi..trei și pa…tru”.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

Şi marii instructori de dans din Statele Unite au îmceput cursurile online, pe o reţea de socializare. Printre ei se numără Brian Friedman şi Jojo Gomez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.