Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO În ultimul clip al său, interlopul Emi Pian anunța DEZVĂLUIRI fără precedent: 'Poliția cât există, existăm și noi!'

emi pian

Tânărul de 26 de ani, suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistraților Tribunalului București. Interlopul despre care se pune că era liderul clanului Dudienilor amenința că va face dezvăluiri fără precedent.

În ultimul său ”live” de pe Facebook, Pian zicea că va spune ceva ce n-a auzit nimeni, nici măcar cei care lucrează la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București sau la Inspectoratul General al Poliției Române.

Citește și: EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

”O să auziți ce nu ați auzit în viața voastră, și voi, și IGP, și Capitala și tot. Îi respect pe toți, respect toată Poliția Română deoarece își fac treaba. Fără ei nu am putea să existăm, că intră lumea peste noi în stradă, ne bate pe stradă... Dar, Poliția cât există, existăm și noi!”, spunea Florin Mototolea, zis Emi Pian.

Acum nu este clar dacă el a făcut-o pentru a avea mai mulţi urmăritori când se filma pe Facebook sau chiar avea de gând să dezvăluie un mare secret din lumea interlopă.

Citește și: Adrian Năstase, intervenție, în direct, la Antena 3: Se readuce în circuitul public un partid important .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.