Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Incendiu PUTERNIC într-un bloc din Constanța: 17 persoane, între care 5 copii, evacuate de URGENȚĂ

Captură video Youtube.com Ziua de Constanta
Captură video Youtube.com Ziua de Constanta

UPDATE

Incendiul izbucnit, luni seară, într-un bloc de garsoniere din municipiul Constanţa a fost lichidat, locuinţa respectivă fiind însă complet distrusă. Cel mai probabil, focul a pornit de la un mijloc de încălzire lăsat nesupravegheat, spun pompierii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, incendiul a fost lichidat, însă garsoniera a fost distrusă în totalitate.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit la un mijloc de încălzire lăsat nesupravegheat.

Un număr de 17 persoane, între care cinci copii, au fost evacuate după ce un incendiu a cuprins o locuință dintr-un bloc de garsoniere din Constanţa, aflat în curtea unei fabrici de pâine, informează Mediafax.

Pompierii din cadrul ISU „Dobrogea” al județului Constanţa au fost solicitați să intervină, luni seară, după ce un incendiu a izbucnit la o garsonieră din incinta unei fabrici de pâine de pe strada Celulozei.

La fața locului au fost trimise două autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Palas, pompierii reușind în scurt timp să localizeze incendiul.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, după poza cu Klaus Iohannis care a stârnit numeroase critici: 'Vrea să arate că e sprijinit de structurile de forță'

Blocul de garsoniere este lipit de corpul administrativ al fabricii, având intrări separate, în imobil locuind angajaţi ai fabricii de pâine, 17 persoane fiind evacuate de pompierii militari.

„În total au fost evacuați cinci copii,12 adulți și un cățeluș. Este foarte mult fum, dar incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.