Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Incidente la meciul dintre CSM Reșița și U Cluj: jandarmii au intervenit; mai mulți ultrași au fost duși la audieri

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Suporterii echipei CSM Reșița au aruncat pe stadionul echipei favorite materiale pirotehnice. Ei se aflau în liziera unei păduri din apropiere și au provocat incidente în startul partidei de fotbal CSM Reșița - „U" Cluj. Jandarmii au intervenit și au dus la sediul inspectoratului mai multe persoane, relatează MEdiafax.

Potrivit jandarmilor din Caraș-Severin, chiar de la debutul meciului de fotbal dintre echipele CSM Reșița și „U" Cluj, disputat pe arena sportivă Mircea Chivu din municipiul Reșița, susținătorii echipei gazdă au folosit materiale pirotehnice, interzise de legislația în vigoare.

Jandarmii au fost obligați să intervină în zona adiacentă arenei sportive, deoarece mai mulți fani, aflați la liziera pădurii, au aprins fumigene si au folosit materiale explozive.

Citeste si: Medicii vin cu informații suplimentare despre Draga Olteanu Matei: au anunțat rezultatul pentru testul Covid-19

În urma verificărilor și a imaginilor de la fața locului, efectivele de ordine au dus mai multe persoane la sediul Inspectoratului de Jandarmi. Acestea sunt audiate deoarece ar fi încălcat prevederile legale privind regimul materiilor explozive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.