Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Incidente violente la Bruxelles şi la Anvers după calificarea Marocului la Cupa Mondială: poliția a arestat zeci de persoane

bruxelles

Poliţia belgiană a anunţat că a arestat 18 persoane, joi seară, în urma unor incidente la Bruxelles după victoria Marocului în meciul cu naţionala Canadei, scor 2-1, din ultima etapă a grupelor Cupei Mondiale, relatează AFP, informează News.ro.

Sute de oameni au ieşit pe străzi în Bruxelles după succesul care a dus la calificarea Marocului în optimile CM. În capitala Belgiei trăieşte o comunitate marocană semnificativă.

Poliţia a anunţat că a intervenit într-un cartier din nordul oraşului, unde un grup de aproximativ 50 de oameni îi deranja pe trecători. 18 persoane au fost arestate pentru tulburarea ordinii publice.

Potrivit agenţiei Belga, la Anvers au avut loc violenţe în câteva cartiere. Acolo au fost arestate 35 de persoane şi trei poliţişti au fost răniţi.

Reprezentativele Marocului şi Croaţiei s-au calificat, joi, în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, încheind Grupa F pe primele două poziţii.

În ultima etapă a grupei, Maroc a învins cu scorul de 2-1 Canada, iar Croaţia a remizat cu Belgia, scor 0-0, într-un meci la care Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă.

Maroc a încheiat grupa pe primul loc, cu 7 puncte, iar pe doi a terminat Croaţia, cu 5 puncte. Belgia s-a clasat pe locul trei, cu patru puncte, şi este eliminată din competiţie, la fel ca ultima clasată, Canada, care nu a obţinut niciun punct.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.