Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Incitare la 'BĂTAIE', la întâlnirea PNL: 'Să arătăm că-i batem dimineaţa, la prânz şi seara. PSD-ul nu trebuie doar înfrânt, PSD-ul trebuie făcut praf'

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al PNL, că trebuie continuată lupsa cu PSD, care nu trebuie înfrânt, ci ”făcut praf”. ”Să fim camarazi şi să arătăm că-i batem dimineaţa, la prânz şi seara, de fiecare dată când suntem uniţi”, a spus Roman.

”Fac un anunţ publicitar politic la început, ceea ce ar putea fi o glumă sau nu. Sună aşa: caut naş pentru tăierea moţului la botezul moţiunii de cenzură a PSD. Cu o singură condiţie. Să ştie naşul cum se numeşte moţiunea, pentru că aşa cum aţi văzut şi dumneavoastră, au depus o moţiune pe care ei chiar nu ştiu cum s-o boteze, cum o cheamă şi de unde a apărut. Asta spune totul despre seriozitatea Partidului Social Democrat. Trebuie să continuăm lupta cu duşmanul cel mare. PSD-ul nu trebuie doar înfrânt, PSD-ul trebuie făcut praf. Cu moţiunea de cenzură m-am lămurit: scrisă pe genunchi de Vasile, vechiul portar de la sediul PSD, om de treabă, a învăţat şi el săracul ce a putut de la liderii PSD şi a scris o moţiune aşa cum a învăţat el. Cât e de serioasă, v-aţi dat seama ascultându-l pe liderul de grup de la PSD care a uitat cum se numeşte moţiunea”, a declarat Florin Roman.

Citește și: Băsescu, în Parlamentul European, despre migranți: ‘Avem obligația să preluăm copii din insulele grecești în toate statele’

Liderul deputaţilor liberali a criticat moţiunea depusă spus că „nu poţi la infinit să stai şi să fii acuzat de hoţi, de bandiţi care au confundat banul public cu buzunarul lor”.

”Cum să o compari pe Violeta cu Budăi? Ce să ne spună Budăi: cum a dat nouă legi prin care au introdus pensii speciale? Să ne spună cum nu au indexat conform legii pensiile oamenilor de rând timp de doi ani de zile? Să ne spună despre profesionalismul oamenilor din PSD, că dacă astăzi eşti şofer mâine ajungi ministru? (...) Va fi o sesiune grea pentru că, din păcate, câteodată, avem parteneri la guvernare, ziua sunt în guvern iar seara, când ies la televizor, sunt în opoziţie, avem oameni noi cu năravuri vechi pentru care PNL-ul este principalul adversar politic, nu PSD”, a mai declarat Florin Roman.

Citește și: Cine este deputatul care a renunțat la pensia specială

Aceasta a afirmat că va fi o sesiune parlamentară grea.

”Va fi o sesiune în care vom fi singuri împotriva tuturor. Din acest motiv fac un apel către colegii parlamentari: Să fim camarazi şi să arătăm că-i batem dimineaţa, la prânz şi seara, de fiecare dată când suntem uniţi”, a mai afirmat iderul deputaţilor liberali.

Citește și: Eugen Teodorovici se gândește să dea în judecată PSD .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.