Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO INCONȘTIENȚI Doi tineri, unul minor, au aruncat un obiect exploziv într-o mașină și au fost REȚINUȚI

portalsm.ro
petarda

Un obiect exploziv a fost aruncat în ziua de Crăciun într-o mașină parcată pe o stradă din orașul Otopeni, județul Ilfov, aceasta fiind distrusă. Încă un vehicul din apropiere a fost avariat. Doi tineri, unul minor, au fost reținuți.

În noaptea de Crăciun, în jurul orei 22.00, polițiștii din Otopeni au fost sesizați de un bărbat, care a spus că mai multe persoane i-au spart geamul deflector de la autoturismul parcat pe o stradă din orașul Otopeni, după care au introdus în interior un obiect, care a explodat, producând distrugeri mașinii lui și celei parcate lângă aceasta.

Citește și: Medicul Cristian Oancea: ‘Nu ne așteptăm la reacții adverse deosebite. Eu mă voi vaccina și sunt pro-vaccinare, pentru că este important să previi.’

„Imediat polițiștii din Otopeni, sprijiniți de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea de activități specifice. De asemenea, la fața locului s-au prezentat specialiști din cadrul Departamentul Pirotehnic –IGPR, pentru activități din competență. În urma cercetărilor, polițiștii din Otopeni au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii investigate, în cauză fiind vorba de 2 bărbați, în vârsta de 16 și respectiv 21 de ani”, spun, sâmbătă, polițiștii din Ilfov.

Cele două persoane au fost duse la sediul Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au emis două ordonanțe de reținere pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, urmând ca aceștia să fie prezentați în cursul zilei de duminică Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale.

Citește și: Gigi Becali: ‘USR-ul are o mică tentă drăcească. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor’

Cercetări sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.