Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Inundație la stația de metrou Eroilor 1 din București

metrou, eroilor 1

Metrorex anunţă că, marţi, au apărut infiltraţii în zona staţiei de metrou Eroilor 1, dar circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată, relatează News.ro.

”Metrorex informează că astăzi, 12.01.2021, în zona staţiei de metrou Eroilor 1 au apărut infiltraţii la peronul 2. Acestea sunt tratate conform procedurilor de întreţinere. Menţionăm că, reţeua de metrou construită, în special în albia râului Dâmboviţa, este peste 80% imersată. În acest sens, sunt stabilite procedurile de intervenţie, care presupun atât izolarea zonei, cât şi captarea şi evacuarea apelor provenite din infiltraţie. Având în vedere faptul că, în zonă se finalizează lucrările de amenjare şi extindere a peronului de la linia 2, precum şi corespondenţe cu Magistrala 5, intervenţia se va face şi cu personalul constructorului Magistralei 5, Asocierea Asocierea ASTALDI – FCC CONSTRUCCION – UTI–ACTIV GROUP”, a transmis, marţi, Metrorex.

Citește și: Șeful campaniei de vaccinare a anunțat cine face programările pentru persoanele cu activități esențiale - VIDEO

Sursa citată a precizat că circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată, iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în nicio secundă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.