Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ioana Mihăilă, după încă un incendiu într-un spital: 'Nimeni nu a suferit niciun fel de traume şi nu au suferit'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ioana Mihăilă

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat că se bucură că nu au fost înregistrate victime la Spitalul de Boli Cronice din Călineşti, judeţul Argeş, după ce dintr-un aparat de aer condiţionat a început să iasă fum.

"Pacienţii care au fost evacuaţi au revenit. Nimeni nu a suferit niciun fel de traume şi nu au suferit în urma acelei alarme legată de fumul care a ieşit dintr-un aer condiţionat. Ne bucurăm că nu au fost niciun fel de victime", a răspuns ministrul Sănătăţii, ea fiind întrebată de jurnalişti despre incidentul de la spitalul din Călineşti.

În cursul zilei de vineri, 32 de pacienţi de la Spitalul de Boli Cronice din Călineşti, judeţul Argeş, au fost evacuaţi după ce de la un aparat de aer condiţionat de la etajul 1 al unităţii medicale a ieşit fum.

Potrivit ISU Argeş, au fost alertate forţe de la Detaşamentele de Pompieri Piteşti, Bradu, Garda de Intervenţie Topoloveni. Reprezentanţii ISU arată că sistemele de detecţie au sesizat produse ale arderii în aerul dintr-un salon al spitalului şi astfel s-a declanşat alarma de incendiu, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.