Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Iohannis, despre cum și-a obținut casele și imobilul pierdut în instanță: Problemă creată de PSD în 2000

Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu are probleme penale si ca subiectul caselor invocat de Viorica Dancila este o problema „creata de PSD”. Despre casa pierduta in instanta el a zis ca a fost o problema „civila”.

„Nu este nicio vulnerabilitate. Insa dna Dancila este prost informata. Nu am nicio problema, nici in civil, nici in penal. Nu sunt 6 case, sunt 5 pentru ca intre timp una a fost eliminata. Aceasta problema a aparut in anul 2000 cand am intrat in politica, a fost creata de PSD sa fie folosita de PSD in campania electorala. Va dati seama cata inventivitate din partea PSD daca in fiecare campanie vine cu aceeasi tema. Nu-mi reprosez nimic, sunt un om cinstit, le-am cumparat legal si cinstit si chestiunile din justitie sunt chestiuni de procese civile. Zicea dna Dancila ca as fi si eu un fel de penal. Nu am avut niciodata dosar in sensul sa fiu cercetat penal. Nu am absolut nimic de ascuns, lucrurile sunt clare si nu cred ca trebuie sa le luam in detaliu”, a zis Iohannis.

În 2017, Klaus Iohannis a pierdut definitiv în instanță casa din centrul Sibiului, care îi aducea cele mai mari venituri. Cu banii câștigați din închirierea respectivului imobil, Iohannis și-a cumpărat în decursul timpului alte case. e

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.