Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ion Cristoiu nu vede cu ochi buni compararea lui Klaus Iohannis cu Vadim Tudor: 'De fapt, a fost o diversiune'

2.bp.blogspot.com
ion cristoiu

Analiştii spun că politicienii care l-au comparat pe Klaus Iohannis cu fostul lider PRM, Corneliu Vadim Tudor au greşit. Jurnalistul Ion Cristoiu crede că totul a fost, de fapt, o diversiune, anunță MEDIAFAX.

„Eu cred că de fapt a fost o diversiune, pentru că domnul Klaus Iohannis, judecat minim politic, nu avea nimic de câştigat electoral. De la electoratului lui nu avea cum să câştige, pentru că electoratul USR, TFL-ist nu are tema asta, de la electoratul PSD nici vorbă, pentru că nu poate trece drept un naţionalist, adică omul care a făcut frumos devine naţionalist”, spune analistul Ion Cristoiu.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier? .

În opinia lui Ion Cristoiu, motivele pentru care Iohannis a avut discursul în care acuza înţelegeri între PSD şi Ungaria pentru cedarea Ardealului sunt altele, printre care conferinţa de presă susţinută în seara anterioară.

„Cred că a fost o modalitate, probabil că semnalele de pe reţelele de socializare şi ale băieţilor din păduri au fost că conferinţa a fost dezastruoasă, deși pare că e el prin explicaţie – justificare arogantă data părinţilor, că fiecare părinte are o soluţie. Nu există o altă explicaţie. Cred că al doilea obiectiv al diversiunii a fost abaterea atenţiei de la bâlbâielile, de la dezastru, adică a mai încercat să reducă presiunea opiniei publice pe ideea când ieşim din case şi nu în ultimul rând încercare de puci în PSD. Brusc s-a activat latura dragnistă a PSD, să ceri demisia, că ştiau şi ei că nu-l văd pe Ciolacu vânzând Ardealul lui Viktor Orban”, a mai spus Cristoiu.

Citește și: Rareș Bogdan profețește o răsturnare de situație, după criza generată de coronavirus: Unul dintre marii pierzători ai acestei crize este Nicușor Dan

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat dur PSD pentru legea privind autonomia Ţinutului Secuiesc, afirmând că social-democraţii se luptă în birourile secrete din Parlament, ca să dea Ardealul ungurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.