Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ion Cristoiu PROFEȚEȘTE: Florin Cîțu s-a lăsat fotografiat la cafenea ca să facă ham-ham la coaliție

captură TV
Florin Cîțu cafenea

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că premierul interimar Florin Cîțu s-a lăsat fotografiat la o cafenea din centrul Capitalei, în timpul negocierilor, cu o strategie bine definită. Ieri, Cîțu a decis să nu ia parte la negocierile pentru formarea guvernului PSD - PNL - UDMR. Jurnalistul Ion Cristoiu spune că șeful PNL are un plan bine pus la punct: vrea să îl acuze pe Nicolae Ciucă de concesii.

Cristoiu spune că premierul desemnat de președinte va fi Nicolae Ciucă și că noua construcție pare a fi una bine făcută, în care cel puțin la nivel declarativ, discuțiile s-au purtat pe guvernare, nu pe funcții.

"Când am văzut-o, m-am stricat de râs. Cred că în viața mea de 30 de ani, jumătate din întâlnirile mele cu politicieni, nu a știut nimeni de ele. Dacă vrei să nu se știe, nu se știe. În cazul de față, Florin Cîțu a pus să fie fotografiat sau a sunat presa. De ce a ținut Cîțu să se știe că a fost la cafenea? El a vrut să dea semnalul că nu e implicat în negocieri și nu răspunde de rahatul acestor negocieri. El își păstrează terenul ca să înceapă să facă ham-ham la coaliție"

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.