Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ion Iliescu face analiza PSD în epoca Marcel Ciolacu: 'Mi-aș dori mai mult. Nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ion Iliescu

După Victor Ponta, plecat din PSD, la Liviu Dragnea, ajuns în pușcărie, până la Viorica Dăncilă, fără nicio funcție importantă în momentul de față, PSD a ajuns pe mâna lui Marcel Ciolacu. Toate mișcările din ultima vreme din paridul pe care l-a condus au fost urmărite cu atenție de Ion Iliescu.

Fostul președinte al României și al PSD a declarat, în ziua în care împlinește 91 de ani, că este la curent cu ce se întâmplă în partid, deși nu are o legătură directă cu Marcel Ciolacu.

Citește și: După cazul Onești, Dumitru Coarnă îi desființează pe șefii Poliției: ‘Sunt niște lași, niște incompetenți numiți politic, că așa vrea domnul Bode’

”Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, cu atenție, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, ce se relatează, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri”, a precizat, la Realitatea PLUS, Ion Iliescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.