Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ÎPS Teodosie, după ce un tânăr i-a făcut un portret doar din cuburi Rubik: 'Îi voi fi recunoscător acestui tânăr și nu-l voi uita niciodată în rugăciuni'

Facebook
ÎPS Teodosie

Cristian Leana, finalist al reality-show-ului „Românii au Talent”, de la PRO TV, și cunoscut în social media drept „Domnu’ Puzzle”, și-a arătat recunoștința față de ÎPS Teodosie și i-a oferit un cadou pe care niciun alt ierarh nu l-a mai primit: l-a portretizat pe arhiepiscop cu ajutorul a 720 de cuburi Rubik.

Arhiepiscopul Tomisului l-a felicitat și i-a mulțumit artistului pentru cadou și i-a făgăduit că se va ruga mereu pentru ei.

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

”E un efort deosebit, un talent, o viziune unică. De aceea, îi voi fi recunoscător acestui tânăr și nu-l voi uita niciodată în rugăciuni, nu știu cum a reușit asemenea performanță, dar este atât de fidel, încât nu-ți vine să crezi că a putut să facă, cu atâta fidelitate, din niște bucățele, din niște cuburi, să facă un portret reușit, de parcă ar fi cel mai iscusit pictor.

Îl felicit, îi mulțumesc și rămân dator pe viață pentru acest efort și pentru credința pe care o are și cumințenia, pentru că eu nu vorbesc de la mine. Ce a descoperit Dumnezeu transmit mai departe. Dacă a primit darurile de la Dumnezeu și al picturii și ecoul învățăturilor lui Dumnezeu, este un tânăr care va crește frumos.”, a spus ÎPS Teodosie la Radio Dobrogea.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.