Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Jaf în plină stradă, lângă București! Hoții au furat 65.000 de lei, victimele au făcut un accident cu mai multe mașini

accident Jilava

Jaf în plină stradă, marți seara, la Jilava, în apropiere de București. O familie de romi din Sintești a fost jefuită de rivali, după ce ar fi scos de la bancă 7 miliarde de lei vechi.

IPJ Ilfov a fost sesizat despre faptul că, pe raza localității Sintești, 2 persoane necunoscute au sustras dintr-un autoturism parcat în fața porții locuinței, suma de 65.000 lei.

Proprietarii autoturismului, de etnie rromă, i-au surprins pe autorii furtului, care au părăsit locul faptei într-un alt autoturism.

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată puterea’

În continuare, persoanele vătămate au pornit în urmărirea acestora, până pe raza localității Jilava, unde s-a produs un accident rutier, între cele două autovehicule, fiind implicate și 4 alte autoturisme, rezultând rănirea a 3 persoane.

Autorii furtului au abandonat mașina și au fugit cu suma de bani într-o direcție necunoscută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.