Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Jaf SPECTACULOS - Un bărbat a fost tâlhărit de trei bărbaţi DEGHIZAȚI în femei

talhar hot

Un bărbat din municipiul Arad a fost tâlhărit, în parcarea unui centru comercial, de trei bărbaţi deghizaţi în femei, care au folosit un aparat cu electroşocuri pentru a-i sustrage portmoneul, în care avea acte şi 150 de lei, potrivit Agerpres.

Tâlhăria a fost observată pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale centrului comercial din Arad, agenţii de pază de aici anunţând autorităţile. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a declarat, marţi, că, în urma apelului la 112, poliţiştii Secţiei nr. 1 au vizionat imaginile, constatând că s-a comis o tâlhărie. 

"Un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire şi utilizarea unui aparat de electroşocuri de un portmoneu care conţinea suma de 150 de lei şi documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descrişi ca fiind trei persoane de sex feminin. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autorii infracţiunii sunt trei bărbaţi, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizaţi în femei (ciorapi plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violenţă de bunurile pe care le avea asupra sa", a declarat Claudia Iuga.

Citește și: George Ciamba avertizează: Zona Mării Negre nu funcţionează ca la manual

Cei trei tineri au fost reţinuţi, iar apoi au fost puşi sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile, după ce judecătorii au respins cererea procurorilor de arestare preventivă.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că presupusa victimă îi cunoştea pe suspecţi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.