Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Jean-Claude Juncker abia s-a ținut pe picioare, la summitul NATO. Care a fost motivul?

captura video facebook
juncker summit nato

Liderii europeni au fost surprinşi dându-i o mână de ajutor preşedinelui Comisie Europene Jean-Claude Juncker, care nu-şi putea ţine echilibrul în timp ce se îndrepta spre o cină de gală prilejuită de Summitul NATO de la Bruxelles. Mulți comentatori au presupus că Juncker a băut mai mult de un pahar înaintea cinei. Președintele Comisiei UE a explicat însă, în urmă cu câteva luni, că problemele vin de la o criză de sciatică, informează Realitatea Tv.

Jean-Claude Juncker a avut probleme serioase în încercarea de a-și ține echilibrul, înaintea unei cine oficiale în cadrul summitului NATO de la Bruxellles.

INCENDIAR Ministrul Apărării, scos din fotografiile oficiale de la Summit-ul NATO, de către Administrația Prezidențială (Antena 3)

Preşedinţii Finlandei şi Ucrainei și premierul olandez, Mark Rutte, l-au ajutat pe Juncker să rămână pe picioare.

Ulterior, Juncker a putut fi văzut în timp ce era adus la cină într-un scaun cu rotile. Comisia Europeană a evitat să ofere detalii despre problemele președintelui.

Jean-Claude Juncker a declarat însă anterior că suferă de sciatică iar acest lucru îi afectează uneori mişcările. Șeful CE are dureri de spate.

În vreme ce multă lume a presupus că Juncker a băut mai mult decât ar fi trebuit, explicațiile anterioare ale președintelui Copmisiei Europene indică spre o criză de sciatică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.