Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Jennifer Lawrence susţine că noua ei comedie, 'No Hard Feelings', a făcut-o să-şi dorească revenirea la actorie

agerpres
Jennifer Lawrence

Actriţa Jennifer Lawrence, recompensată cu Oscar, afirmă că noua comedie în care joacă, ''No Hard Feelings'', clasificată cu rating R, a făcut-o să-şi dorească revenirea la actorie, informează Reuters.

Lawrence, în vârstă de 32 de ani, care a luat o pauză de la actorie în perioada 2019-2021 şi a devenit mamă la începutul anului 2022, a citit scenariul şi i s-a părut prea bun ca să-l refuze, potrivit Agerpres.

''Nu voiam să abordez niciun gen. Nu voiam să lucrez atunci când am primit scenariul. L-am citit şi a fost cel mai amuzant scenariu pe care l-am citit în viaţa mea'', a mărturisit actriţa la premiera filmului, care a avut loc luni la Londra.

''Aşa că m-am răzgândit, iar patru luni mai târziu eram pe platoul de filmare'', a povestit Lawrence, care este şi producătoarea filmului.

În ''No Hard Feelings'', Lawrence interpretează rolul lui Maddie, o şoferiţă de Uber care rămâne fără maşină şi riscă să-şi piardă locuinţa. Când găseşte un anunţ de angajare publicat de un cuplu înstărit în căutarea unei partenere romantice pentru fiul lor, Percy, care să-l vindece de timiditate înainte de începerea facultăţii, Maddie crede că are o şansă de a-şi schimba viaţa.

Filmul este inspirat de un anunţ real publicat pe Craigslist în 2013, a indicat regizorul şi coscenaristul Gene Stupnitsky, iar personajul Maddie a fost creat special pentru Jennifer Lawrence.

Partenerul mai tânăr de distribuţie, Andrew Feldman, de 21 de ani, şi-a întrerupt studiile la Harvard pentru a juca rolul lui Percy.

''Jen m-a sunat să-mi spună că am primit rolul şi mi-a zis 'Îmi pare rău, Andrew. Nu te vei putea întoarce la Harvard semestrul acesta'. E o oportunitate unică în viaţă. Trebuia să o accept. Şi cei de la Harvard au spus 'da, trebuie să o faci'. A fost un vis împlinit'', a povestit el.

''No Hard Feelings'' va rula în cinematografe la nivel global de la mijlocul lunii iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.